3 motive pentru care am ales wordpress pentru un site de prezentare

Cunoscuta de multi drept cea mai solida platforma de blogging disponibila de-a lungul timpului, WordPress-ul a devenit ceva mai mult de atat iar in clipa de fata reprezinta o solutie ideala pentru a realiza diverse site-uri web. Bloguri, portaluri, ziare online, site-uri de prezentare sau chiar magazine online, toate aceste tipuri de pagini web pot fi construite cu ajutorul celui mai popular CMS disponibil pe piata in momentul de fata: WordPress.

Dezvoltarea acestei platforme s-a facut intr-un ritm cat se poate de alert, numeroasele imbunatatiri primite in ultimii ani oferindu-i un plus de stabilitate, performanta si flexibilitate. Comunitatea de dezvoltatori ai acestei platforme ne propun suficient de multe solutii pentru a miza pe WordPress ca solutie de realizare a unui site de prezentare, in timp ce dezvoltatorii de teme si module nu fac nimic altceva decat sa ii consolideze pozitia pe piata si sa ne garanteze o flexibilitate desavarsita, in momentul de fata fiind disponibile peste 10.000 de teme si alte peste 20.000 de module prin care se poate dezvolta orice tip de site doriti.

Mizand pe faptul ca targetul firmelor de web design din Romania sunt firme si companii care nu doresc sa investeasca sume colosale intr-un site web personalizat, realizat de la zero, WordPress-ul este o solutie gratuita si accesibila din punct de vedere al functionalitatilor. Veti beneficia de numeroase optiuni dar si de o interfata grafica prietenoasa la preturi agreabile, in acelasi timp bucurandu-va de posibilitatea unei imbunatatiri continue alaturi de programatorii care au dezvoltat site-ul sau de alta echipa capabila sa inteleaga pe deplin acest CMS extrem de popular.

de ce am ales wordpress

De ce sa alegi WordPress pentru dezvoltarea unui site web

1. Este o solutie Open Source extrem de usor de instalat – Ce inseamna script open source? Un script care poate fi folosit in mod gratuit fara a avea incidente cu dezvoltatorul sau, indiferent de modificarile aduse avand certitudinea ca nu veti intampina probleme in dezvoltarea ulterioara si utilizarea site-ului vostru. Exista o comunitate foarte dezvoltata, capabila oricand sa va raspunda la toate neclaritatile iar aceasta dezvoltare continua a platformei va garanteaza o evolutie surprinzator de rapida a site-ului vostru. In ceea ce priveste instalarea platformei, este suficient sa descarcati scriptul si sa il instalati conform instructionilor sau sa apelati la modulele de instalare automata disponibile in Control Panel. Este extrem de simplu si usor de gestionat ulterior, instalarea unui script WordPress durand aproximativ cinci minute.

2. Teme si module disponibile intr-un numar foarte ridicat – Tema este insusi aspectul disponibil in frontend sau, mai bine spus, ceea ce vede vizitatorul site-ului vostru in momentul in care intra pe pagina aferenta. Pentru a va putea crea o identitate online de succes, aveti nevoie de o tema adaptata special necesitatilor de moment, in ton cu business-ul manageriat. Sunt cateva mii de teme ce pot fi achizitionate la preturi cuprinse intre 20 si 150$, fiecare dintre acestea beneficiind de functionalitati avansate si de o interfata grafica moderna. In ceea ce priveste modulele, ele mai sunt cunoscute drept plugin-uri si nu fac nimic altceva decat sa aduca functionalitati in plus site-ului realizat. Fie ca este vorba despre formulare de contact, galerii multimedia, calendare sau diverse sectiuni aditionale, modulele vor aduce un plus de consistenta unui site si vor simplifica implementarea anumitor functionalitati.

3. O solutie optimizata din punct de vedere SEO – Evolutia mediului online romanesc a facut ca promovarea unui site web sa fie una dintre cele mai importante etape pentru un webmaster sau o companie care doreste sa isi afiseze produsele sau serviciile in fata publicului larg. Din fericire pentru webmasteri si pentru firmele de web design, platforma WordPress este una dintre solutiile CMS cu o optimizare SEO inclusa prin prisma faptului ca template-urile dar si modulele disponibile vin cu adaugarea tuturor componentelor de care aveti nevoie. Codul sursa curat, atasarea tagurilor meta, incarcarea rapida a paginilor sau includerea altor atribute care tin de optimizarea SEO sunt posibile atunci cand utilizati o tema premium optimizata SEO adecvat si printr-o simpla adaugare a unor module care sa va ajute la indeplinirea cerintelor de natura on page.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.