5 moduri de a evada in natura si de a face din vacanta de vara una de neuitat

relaxare vara

Vara asta ți-ai propus să faci ceva diferit sau pur și simplu să ieși din rutina de zi cu zi? Fie că ești în concediu sau vrei să petreci un week-end mai special, noi îți propunem o plimbare în natură, pentru că este relaxarea perfectă combinată cu un iz de aventură. Și pentru că în ziua de azi putem face totul diferit, te lăsăm pe tine să alegi modul în care vei să evadezi în natura sălbatică.

Călătoria cu mașina. Este metoda clasică, preferată de toată lumea din cauza confortului și siguranței pe care o oferă. Pe lânga aceste beneficii, nu putem să nu adăugăm faptul că o mașină este încăpătoare și poate transporta toate ustensilele pentru gratar pe care le-ai achiziționat recent. Dar are și multe dezavantaje pe care probabil nu le conștientizezi încă.

Bicicleta. Dacă ești genul mai sportiv, îți recomand să faci o plimbare în natură cu bicicleta. În primul rând pentru că mașina nu are acces pe toate drumurile de munte și vei rata peisaje spectaculoase. În al doilea rând, mersul pe biciletă îți va crea condiția fizică după care tânjește toată lumea, iar sănătatea ta va fi îmbunătățiță considerabil.

Călaria. O altă modalitatea de a „vizita” natura este alaturi un de un prieten animal de incredere. Ce mod mai autentic de a face o plimbare în natură decât cu un animal? Spre exemplu, o zi de calarie Brasov te va aduce în armonie perfectă cu natura. Este foarte important să iubești animalele pentru că aceste făpturi te vor simți din primul moment.

Off-road. Pentru cei mai aventuroși recomand o plimbare cu mașinile de teren. Totuși, aici este nevoie de experiență și cel mai sigur ar fi să nu vă aventurați singuri prin păduri pentru că nu știi niciodată când te poți impotmoli și să ai nevoie de cineva să te tragă. Dacă alegi această variantă mai extremă, ai grija să fii echipat corespunzător și să ai cu tine pe cineva experimentat, deoarece, o zi perfectă se poate transforma oricând intr-un dezastruoasă.

Acestea fiind spuse, rămâne la alegerea ta cum vrei vizita pădurile și natura ca te înconjoară. Și nu uita – în spiritul traditional românesc – la finalul călătoriei te va aștepta un grătar delicios. Este foarte important să lași curățenie, chiar mai curat decât era când ai ajuns tu, deoarece doar respectând natura, ne va proteja și ea înapoi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.