Alegerea unei firme de web design

web designInternetul abunda de firme de web design, iar multe dintre ele nu au o reputatie tocmai pozitiva, incat sarcina de a alege o firma profesionala ar putea fi destul de greoaie. Cand suntem in cautarea unei firme de web design care sa se ocupe de imaginea online a firmei noastre trebuie sa ne asiguram ca alegem firma potrivita. Fiind o concurenta mare si o multime de agentii, nu este tocmai indicat sa alegem firma ce are cel mai mic pret, ci ar trebui sa urmam urmatoarele criterii:

– Experienta. Se merita sa analizam putin trecutul agentiilor, sa ne interesam de cat timp ofera servicii web. Fiind intr-o combinatie de tulburari economice si o industrie competitiva, putem trage concluzia ca firmele ce activeaza de ani de zile in acest domeniu au capacitatea de a ne oferi servicii de web design de calitate. Asta nu inseamna ca noile agentii de web design nu sunt in stare sa ne livreze un proiect de calitate, doar ca o vechime in acest domeniu, sigur inseamna experienta.

– Recomandarile. Orice companie isi va enumera serviciile ca fiind de cea mai buna calitate, insa cel mai sigur mod de a afla adevarul este prin analiza clientilor anteriori. O companie de web design Bacau cu o reputatie buna, ne va oferi cu bucurie detalii despre proiecte anterioare.

– Expertiza. Analizand proiectele anterioare, iti vei face o idee asupra a cum lucreaza respectiva agentie. Pentru a fi sigur ca se ridica la nivelul asteptarilor noastre ar trebui sa gasim in portofoliul agentiei de web design si site-uri mai complexe, nu doar proiecte web pentru site-uri simple, de prezentare.

– Servicii diverse. Chiar daca noi suntem interesati de un proiect de web design Bacau, alegand o agentie ce ofera servicii atat de grafica digitala cat si de print este in avantajul nostru.

De asemenea un alt lucru ce ne sugereaza experienta firmei este sa ofere si servicii de optimizare seo, copywriting si alte servicii web, pe langa web design.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.