Analiza gazonului sintetic in peisagistica

Vom aborda, in cele ce urmeaza, piata suprafetelor din gazon sintetic in domeniul peisagistic si al decoratiunilor exterioare. Datorita perfectionarii materialelor constituente, aceste suprafete s-au delimitat clar dupa functia de utilizare. Astfel, dupa gazoanele sintetice pentru sport, din ce in ce mai multi oameni, persoane fizice sau juridice, au constientizat proprietatile si avantajele acestor amenajari pentru casa, gradina, propria afacere, etc.

A intretine un gazon natural in scop decorativ, pentru recreere sau pentru a crea un spatiu de joaca pentru copii necesita un efort financiar, sumele cheltuite fiind direct proportionale cu dimensiunea amenajarii de spatiu verde. Costurile pe care le implica o astfel de intretinere se refera la irigare, nivelare si protejare impotriva daunatorilor naturali, impreuna cu toate elementele auxiliare acestor activitati. Trebuie sa luati in considerare si timpul pierdut in cazul in care, de exemplu, dumneavoastra intretineti gazonul din spatele sau dim fata casei.

Dupa cum mentionam mai sus, datorita dezvoltarii aproape catre perfectiune a firelor de iarba, ce au ca proprietati rezistivitatea la intemperiile meteo si constanta in timp, astazi, aceste suprafete cu scop decorativ sunt din ce in ce mai solicitate. Firul de iarba artificial este, la atingere, la fel ca unul de iarba naturala, doar ca mult mai rezistent la actiunea umana, a animalelor, nu permite formarea baltilor in urma unei ploi torentiale; un gazon artificial decorativ are o durata lunga de viata (aproximativ 6 ani), durata ce poate fi imbunatatita daca veti respecta anumite indicatii date de furnizor.

Va recomandam sa apelati la acest tip de amenajare, folosind gazonul sintetic decorativ, atat pentru propria gospodarie, cat si pentru afacerea dumneavoastra, amenajarea aducand un plus de culoare si poate fi un element de atragere al clientilor si al copiilor acestora, indiferent ca detineti un centru comercial, un restaurant, o terasa, un hotel, o pensiune sau o piscina.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.