Aveți mare grijă la asigurările „gratuite” oferite de Astra

asigurare gratuita astraAm primit textul de mai jos pe email, sincer nu stiu despre aceasta asigurare gratuita oferita de Astra Asigurari, dar daca ceea ce se spune este adevarat, e o mare problema, cineva ne fura discret dreptul de a alege.  Chiar daca o reforma a sanatatii este foarte putin probabil sa se realizeze in perioada urmatoare, totusi este bine sa luam aminte la tot ceea ce semnam.

În timp ce unele companii si brokeri instruiesc și informează oamenii în legătură cu Reforma de Sănătate, alte firme au găsit un mijloc neortodox de a strânge adeziuni și cu toate acestea CSA-ul nu se mai sesizează.

Societatea Astra a scos pe piață un produs pe care îl oferă gratuit oamenilor (o asigurare de sănătate pe un an de zile în valoare de 40 lei). Persoanele care semnează această poliță „gratuită” își dau consimțământul ca în eventualitatea în care vine reforma sănătății, Societatea Astra să încheie pentru ei „asigurarea socială de sănătate” fără a le mai cere consimțământul. (cap 11).

Aceasta este probabil cea mai mare înșelatorie pe care am putut-o vedea într-o asigurare (practic nu-ţi oferă aproape nimic, dar îți fură dreptul de a decide la ce casă privată de sănătate să aderi).

Această așa zisă asigurare nu ar trebui s-o semnați, chiar dacă vi se va spune că este gratuită, din 3 motive:
– Practic, este foarte puţin probabil să aveţi nevoie de serviciile medicale promise.
– Este greu să îndeplineşti condiţiile impuse pentru a beneficia de acele servicii medicale.
– Cand se va emite legea referitoare la reforma sănătăţii, această societate de asigurare, în baza acestei poliţe de asigurare va decide în locul dumneavoastră la ce casă privată de sănătate să vi se vireze banii.
Avertizaţi-vă toţi cunoscuţii să fie foarte atenţi la ce semnează şi cu cine

Toate cele bune !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.