Bijuterii astrologice personalizate

Bijuterii astrologice personalizateIn epoci de mult apuse, bijuteriile nu aveau doar un rol estetic, ele vorbeau si de clasa sociala sau functia ocupata in societate a celui care le purta. Purtatul unei bijuterii putea avea si semnificatii esoterice, in bijuterii erau incrustate diferite pietre semipretioase fiecare avand o anumita semnificatie si un scop, astfel de exemple gasim in toata istoria si chiar in Vechiul Testament in  Exod atunci cand se dau indicatii pentru realizarea vesmintelor cu care se vor imbraca preotii.

15  Să faci apoi pieptarul judecăţii, lucrat cu măiestrie, să-l faci din aceeaşi lucrătură ca efodul; să-l faci din aur, din fir albastru, purpuriu şi cărămiziu, şi din in subţire răsucit.

16  Să fie în patru colţuri şi îndoit; lungimea lui să fie de o palmă şi lăţimea tot de o palmă.

17  În el să ţeşi o ţesătură de pietre, şi anume patru rânduri de pietre: în rândul întâi, un sardonix, un topaz şi un smarald;

18  în al doilea rând, un rubin, un safir şi un diamant;

19  în al treilea rând, un opal, un agat şi un ametist;

20  în al patrulea rând, un hrisolit, un onix şi un iaspis. Aceste pietre să fie legate în ferecătura lor din aur.

Astazi criteriile principale dupa care majoritatea femeilor aleg  bijuteriile  sunt frumusetea acestora,  ineditul bijuteriilor, calitatea lucraturii, si bineinteles pretul acestora. Partea spirituala, esoterica este luata in calcul de putine femei.

De exemplu exista cate o piatra semipretioasa pentru fiecare zodie, si aceasta piatra poate ajuta purtatorul sa isi dezvolte sau amplifice anumite calitati, sa estompeze anumite defecte. Daca porti o bijuterie compusa din mai multe pietre alese astrologic in functie de data, ora si locul nasterii iti poti dezvolta mai usor anumite calitati si poti face fata mai bine diferitelor situatii delicate ce pot aparea in viata ta.

Astologii spun ca fiecare semn zodiacal este guvernat de o anumita piatra semipretioasa, si se bazeaza pe conceptul astrologic conform caruia un semn astrologic este „condus” de catre o anumita planeta, si inspirat de un grup de planete in functie de miscarile si pozitiile acestora.

Daca vrei sa ai ajutor de la magia pietrelor semipretioase (ametist, cuart, opal, agat, onix sau turcoaz, abalone, peridot, cchi de tigru, piatra lunii, piatra soarelui si altele) poti sa apelezi la un specialist care poate sa iti recomande si chiar sa realizeze pentru tine bijuterii astrologice personalizate.

Pe langa efectele benefice pe care fiecare piatra semipreioasa aleasa in functie de zodia ta pietre pentru zodiac ta, primsti si o bijuterie deosebita cu personalitate, o adevarata opera de arta intr-o montura eleganta.

Pe langa faptul ca aceste bijuterii astrologice personalizate au o frumusete deosebita, te vor scoate din anonimat, deoarece  sunt create special pentru tine, asa ca va recomand sa va aruncati  o privire pe www.signdesign.ro sa admirati cateva bijuterii astrologice cu pietre semipretioase in montura de argint.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.