Calivita

calivitaCa orice afacere bazata pe sistemul Network Marketing (NM), Calivita a cunoscut de-a lungul timpului o vasta popularitate, ajungand in scurt timp sa-si desfasoare activitatea in peste 30 de tari. Pentru distribuitorii sai, reteaua Calivita ofera diferite modalitati pentru ca acestia sa obtina un profit substantial, practic le ofera oportunitatea detinerii unei afaceri proprii.

Produsele Calivita va vor asigura un stil de viata sanatos si pentru a sustine aceasta afirmatie, pentru a nu ajunge la concluzia ca aceasta este o alta forma de reclama a unor pastile faca vreun efect, iata cateva produse cu efect garantat: New Life Multivitamin pentru sarcina si alaptare. Putini stiu ca in cazul gravidelor, sau al mamelor care alapteaza necesarul de fier este dublu fata de cel al unui om normal, astfel in aceasta perioada veti necesita de o compozitie speciala a alimentatiei dumneavoastra. Produsul New Life Multivitamin de la Calivita este un flacon in care se gasesc  120 de tablete, care in functie de citirea prospectului si a informatiilor de pe ambalaj, sau la recomandarea medicului de familie va vor fi administrate cu scopul de a acoperi doza necesara de fier din organism, astfel inlaturandu-se riscul de aparitie al anemiei feriprive, care va va afecta atat persoana in cazua, cat si fatul.

Natural HGH Support este un produs care contine substante nutritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere , ideal pentru persoanele in varsta, deoarece atunci este perioada in care secretia hormonului de crestere, cunoscut si sub numele de HGH, scade treptat. Flaconul contine 90 de tablete, care odata administrate isi vor face efectul in timpul somnului. De precizat este faptul ca in cazul in care persoana in cauza sufera de tulburari cauzate de stres, spre exemplu, este posibil ca produsul sa nu aiba acelasi efect, sau ca efectul acestuia sa fie nul.

Gama de produse Calivita este destul de extinsa si majoritatea produselor au ingrediente naturale

Comments
  1. Produse Naturiste
  2. reteta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.