Ce te face fericit?

sunt fericitToti cautam fericirea, dar oare stim cum si unde o gasim? Dar oare stim ce cautam? Daca nu stim ce cautam este foarte probabil sa trecem foarte frecvent pe langa fericire in timp ce o cautam, poate chiar ne impiedicam de fericire, dar ne suparam ca ne sta in calea fercirii.

Poate prima intrebare care ar trebui sa ne-o punem este „Ce este fericirea”? astfel incat sa stim ce cautam, apoi ne putem intreba „Unde se gaseste fericirea?”

Cine va raspunde in mod corect la aceste intrebari si va scrie un manual valabil pentru fiecare muritor despre cautarea si obtinerea fericirii ar trebui sa devina bogat. Dar din pacate sau din fericire nu este chiar asa, astfel de sfaturi, carti exista deja, dar noi nu le putem accepta pentur ca sunt prea simple, si daca fericirea este unul dintre principalele teluri ele vieti nu poate sa fie simpla, reteta trebuie sa fie foarte grea si complexa.

Dar totusi bebelusii, abia nascuti, nu au citit nici o carte nu au participat la conferinte, cursuri si totusi sunt mai fericiti decat parintii lor, oare care este secretul?

Secretul o fi in iubirea neconditionata? O fi in lipsa de griji? O fi bucuria de a  trai? O fi in zambetul mamei, sau chiar in lacrimile mamei?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.