Cine a testat terapie prin hipnoza?

Am un cunostinta ce avea probleme cu drogurile, a devenit dependent de la asa zisele droguri legale, chiar si dupa ce au fost interzise se pare ca se gasesc foarte usor pe piata si sunt ieftine, iar tipul asta ajunsese rau tare, a fost chiar internat de la urgenta de cateva ori anul asta.

Cineva i-a recomandat mamei sa il duca la un hipnoterapeut sa il ajute cu hipnoza terapeutica, si chiar daca eu aveam o idee preconceputa despre hipnoza se pare ca functioneaza, in doua saptamani a scapat de dependenta, sa vedem daca are rezultate pe termen lung.

Cine a incearcat hipnoza

Eu credeam ca in timpul hipnozei pierzi contactul cu realitatea, dar prietenul meu mi-a spus ca era mai constient decat in mod normal si avea control complet, a putut sa il minta cu usurinta pe hipnoterapeut, in transa si-a amintit niste evenimente nu prea placute si a fost rusinat sa le spuna asa ca a mintit si terapeutul nu s-a prins. Asa ca fabulatiile alea de prin filme cum ca in transa te poate face sa spui toate secretele sunt fabulatii, discutam cu un prieten ca daca prin hipnoza ai putea forta oamenii sa spuna secretele nu se mai chinuiau cei de la CIA sa interogheze talibaniii zeci de ani in inchisoare, pur si simplu ii hipnotizau si aflaut tot.

Ma gandesc sa testez si eu hipnoza, chiar daca nu am nici o problema pe care sa o tratez prin hipnoza, doar sunt curios cum este.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.