Cum evolueaza sarcina pe saptamani?

Sarcina pe saptamaniAm vazut cu ceva timp in urma o serie de documentare pe National Geografic numite „In pantec” care analizau cum se dezvolta fetusul in interiorul abdomenului mamei, la diverse manifere, printre care si soareci, o leoaica, o pisica si inclusiv la om. Daca aveti ocazia sa vedeti acest documentar sa nu pierdeti ocazia. Tehnologia folosita in urmarirea sarcinii este extraordinara.

Calitatea imaginii era deosebita si se urmarea la aceste manifere cum evolueaza sarcina, nu imi dau seama ce tehnologie foloseau si cum. La femei mi se pare simplu sa filmezi ce se intampla in timpul sarcinii, nu are par pe burta, sta cuminte pe masa, dar ma gandesc cum faci cu leoaica, ca din ce stiu eu un ecograf pentru a functiona corect cand analizeaza sarcina nu trebuie sa fie impiedicat de par, se aplica un gel ce face legatura intre piele si sonda ecografului.

Oricum sa vezi cum se dezvolta un pui de animal sau chiar de om in fiecare saptamana de sarcina este ceva magic, sa vezi cum viata prinde contur in fiecare saptamana de sarcina si la sfarsitul sarcinii sa vezi ca iese din abdomenul mamei o noua fiinta vie.

Eu nu am vazut integral documentarul, dar ma impresionat, si mi-a dat noi teme de meditatie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.