Cum poti sa redevii virgina?

himen artificialDaca ti-ai pierdut virginitatea inainte de termen, daca vrei sa demonstrezi sotului in noaptea nuntii ca inca esti virgina, chiar daca tu ti-ai facut de cap cu mult inainte de nunta, chinezii au venit cu o solutie.

Si nu este vorba de operatia de reconstructie de himen, aceasta nefiind chiar la indemana oricui, chinezii au inventat un himen artificial, se cumpara de pe internet, se introduce cu aproximativ 20 de minute inainte de contactul sexual, si iubitul tau va simti o mica piedica la fel ca la himenul fecioriei adevarata si in plus va curge si un pic de „sange”, de fapt o vopsea rosie ce imita sangele.

Dacă „stationeaza” prea mult ïn vagin fara sa fie folosit, „himenul” isi pierde forma, si poat nu isi va mai indeplini scopul si se poate dizolva. Dupa consumarea contactului sexual, himenul artificial se va resorbi in corp, si chinezii spun ca asta se va intampla fara a provoca iritatii sau alte efecte locale.

Inventivi tare chinezii astia, cica au vanzari mari, mai ales la populatiile musulmane unde virginitatea din noapte nuntii wste la mare pret.

Chinezii spun ca himenul asta artificial este sigur pentru sanatate, fiind folosite materiale ce se resorb si in loc de sange o vopsea medicala, si doar cele contrafacute de concurenta sunt cu probleme, deoarece introduc vopsea ieftina.

Poate ca este util in tarile musulmane si in india unde o femeie poate fi omorata cu pietre daca se descopera ca nu este virgina in noaptea nuntii, ceea ce este o barbarie.

Dar este si dezavantajul, vine una se se lauda ca a fost fata cuminte, si demonstreaza asta cu sangerarea virginitatii si de fapt sa fi fost toata viata o curva.

Ce simplu este cu chinezii astia sa redevii virgina, nici nu te costa mult, am inteles ca vreo 30$ un himen, poti lua si vreo 10, pana dai de barbatul potrivit si extaziat ca el a fost primul pentru tine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.