Cum poti scapa de dependenta de pariuri?

Multi dintre pariorii care sunt la inceput de drum incep sa plaseze mize considerabile pe selectii total neinspirate, uitand cu gratie de unele lucruri simple, reguli sa le spunem, care fac, adesea, diferenta dintre un parior pierzator si unul castigator, care la sfarsitul fiecarei zile, respective luni, „sparge” bancomatul. Pentru a putea beneficia de aceste privilegii, regulamentul tau trebuie sa prevada niste chestiuni ce pot parea banale la o prima vedere, dar destul de eficiente pe parcurs. Asa ca nu te jena sa le aplici, pariaza intr-un mod cat se poate de ordonat!

Banii pe care aveai in gand sa ii folosesti in viitorul apropiat sau cei imprumutati, isi vor ocupa locul lor, fara sa cunoasca vreodata calea pariurilor. Bugetul trebuie sa fie stabilit de la bun inceput, fara pariuri riscante care sa iti anuleze finantele inca din start. In cazul in care pariurile iti afecteaza viata intr-un mod negativ si te indeparteaza de prieteni, familie si, in general, de persoanele iubite, renunta la ele sau mai reduce din „turatie”. Banii nu sunt totul, desi aceasta pare a fi o regula a societatii in care traim!

Eu unul sunt impotriva pariurilor, am vazut multi oameni distrusi din cauza ca au pariat prea mult, nu au putut sau nu au stiut cand si cum sa renunte la pariuri.

O inlantuire de pariuri pierdute poate insemna un indemn la calm. Evita pe cat posibil contactul cu casa de pariuri online si nu mai trece pe langa Casa Pariurilor, StanleyBet sau orice alta casa offline. Daca toate sfaturile de mai sus nu au functionat, inseamna ca este momentul sa consulti un specialist.

Sunt psihologi care te pot ajuta sa depasesti acest moment dificil, eu iti recomand un specialist in hipnoza, deoarece acesta te poate ajuta sa gasesti care sunt cauzele reale din spatele acestei dependinte, de multe ori la origine dependentei este o trauma emotionala, de multe ori ascunsa sub diferite modele comportamentale, tot un hipnoterapeut te poate ajuta sa-ti descoperi si cresti acele resurse interioare de care ai nevoie pentru a invinge dependenta.

Important este sa te recunosti invins in momentul cand pariurile au inceput sa te marcheze iremediabil si sa accepti ajutorul celor din jur.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.