Cum stii daca asigurarea RCA este valabila?

verifica asigurare RCAStiai ca acum poti verifica si online daca un anumit autovehicul are (avea) o asigurare RCA valabila la o anumita data?

Tatal meu a pierdut actele de la masina, in plicul cu acte avea si asigurarea RCA la masina, stia ca este valabila , dar nu stia la ce firma a facut ultima data asigurarea si pana cand este valabila.

E desul de delicat sa dai telefon la toate firmele de asigurari posibile si sa intrebi daca nu cumva ai o polita de asigurare RCA la ei. Un amic mi-a spus ca exista posibilitatea sa obtii aceste informatii si on-line.

Poti verifica valabilitatea unei polite RCA daca intri pe acest link http://cedam.csa-isc.ro/index.php? unde poti verifica asigurarea in functie de numarul de inmatriculare al autovehiculului sa dupa serie caroserie specificandu-se si data la care doresti sa stii daca este valabila asigurarea RCA.

Atentie, daca aveti un numar de inmatriculare de genul GL 03 MAC, acesta se va introduce in formular fara spatii si caracteri mici de exemplu gl03mac.

Comments
  1. CHIRITA CONSTANTIN
    • constantinescu c-tin
  2. asigurari rca

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.