Dan Diaconescu se viseaza presedinte

dan diaconescu presedinteSincer sa fiu nu imi dau seama daca tot spectacolul cu privatizarea Oltchim ar trebuie sa ma faca sa rad sau sa plang, nu stiu cine este idiotul si nici cine este semecherul prost, ambele parti sunt candidati seriosi la aceste titluri.

Dupa ce a castigat licitatia, dupa ce a jucat alba neagra cu banii pentru Oltchim, si dupa ce marele prim ministru copy paste, a anulat o licitatie castigata cinstit, inainte de finalizarea termenului legal.

Toata prostia guvernului Ponta nu face decat sa creasca popularitatea lui Dan Diaconescu, si acesta deja incepe sa se viseze presedinte, sa faca planuri despre cine va numi el primministru si asa mai departe.

Acum chiar se roaga de Ponta si compania sa faca ceva sa ajunga Doaconescu inca cateva zile la puscarie, ca sa mai castige si el cateva procente la parlamentare.

Aseara toate posturile de televiziune spuneau ca Antonescu o va propune pa Diana Voiculescu pentru functia de premier, sincer eu nu am priceput cine este credeam ca este una din fetele domnului super spion de verisoare Felix, dar azi aflu ca nu este asa, si poate numi vestitul DD in o astfel de functie importanta un om al dusmanului poporului, Diana Voiculescu este cea mai vestita directoare a postului renumit OTV.

Si calitatea sa manageriala desavarsita poate fi constata din modul in care sa condus aceasta televiziune, are doar vreo cateva milioane de euro datorii la stat, si unele guri rele spun ca duce compania spre faliment. Dar poate smecheria de a evita plata datoriilor la stat este o virtute.

Ce inseamna sa vorbeasca multi de tine, ce inseaman sa minti mereu, auzi sa crezi si tu ca minciunile tale sunt adevaruri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.