De ce ai nevoie de distonocalm?

Asa imi fug ochii câteodată! Vad astazi, fara sa vreau, JUR, in geanta unei cunoștințe un calmant puternic( distonocalm). Pe tipa o stiu din vedere, mai mereu mi-a părut a fi o ființa speriata.
Automat mi-a venit in minte întrebarea: ” Ce se intampla in viata ta de trebuie sa umbli cu calmante in geanta?”. Puii mei, tipa este mai mică decat mine ca vârsta.

Bai, eu stiu ca viața asta este o jigodie câteodată, ne lovește pe toti de ne sar ideile ca popcornul. Insa, n-o fi fost degeaba ala de a zis ca ce nu te omoară, te face mai puternic, nu?

Sa stai in confuzie mentală nu cred ca este o soluție pe termen lung. Exact ca porcăria aia cu țigările care te calmează. Pe mine, cand ma apuca bazdâcii, nici un pachet fumat odata nu ma liniștește, ba din contra.

Anyway, cred in evolutie prin înfruntarea propriilor demoni. Toate necazurile, problemele, dezamăgirile, suișurile si coborâșurile m-au facut ceea ce sunt AZI. Nimic n-as fi ratat!

NU JUDEC PE NIMENI, a se retine, doar ca găsesc extrem de trist faptul ca, oameni tineri, educați, cu alternative si posibilități infinite, nu găsesc resurse sa vadă lumina de la capătul tunelului.

Viața e o scârbă, corect, dar …..

cum sa bei responsabil

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.