De ce nu pot sa fac comenzi pe emag.ro

de ce nu merge emag Am vazut ceva oameni suparati ca nu pot face comenzi pe emag de black friday, injura ca emag a picat chiar daca au promis ca o sa mearga, ca au facut upgrade la infrastructura, ca au schimbat soft, ca au adaugat nu stiu cate servere pentru a putea face fata traficului de black friday.

De ce a cazut site-ul emag?

Sunt multe motive, chiar daca ei au investit in infrastructura, daca au facut tot ce tine de ei, mai sunt oamenii care nu pot prevedea in soft toate situatiile de la un trafic urias.

De exemplu au spus pe blogul lor ca in primele 12 de minute de campanie black friday, au primit, 13.300 comenzi, au avut 135.vizitatori pe site simultan, si un numar total de 350,000 vizitatori unici. Si asta doar in 12 minute.

Apoi mai trebuie sa tii cont ca mai sunt tot felul de pustani care se cred mari hackeri care ataca serverele emag pentru ca vor sa se dea mari. Ei nu reusesc sa sparga serverele, dar ingreuneaza functionarea acestora si cumulat cu traficul urias din vinerea neagra apar problemele.

Cum pot face o comanda pe emag.ro de black friday?

Deschizi pagina emag si daca nu se incarca pagina sau iti apare banerul cu pisica neagra, apesi simultan pe tastele CTRL si F5 pana merge, apoi adaugi produsele si faci cat mai repede comanda. Nu te teme daca sa blocat site-ul in timp ce faci comanda, ea ramane pastrata si cand te conecteze din nou produsele sunt inca in cos si poti continua pasii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.