De unde imprumut bani de sarbatori? Prieteni, banca sau Provident?

Cand vin sarbatorile simtim mereu ca nu ne ajung bani sa cumparam mancare pentru masa de Craciun si revelion, sa cumparam cadouri pentru cei dragi si de ce nu sa mergem intr-o vacanta frumoasa la munte.

Cand simti ca nu iti ajung banii trebuie sa cauti o solutie, sa gasesti de unde sa te imprumuti. Avem cateva variante, sa ceremsefului sa ne dea banii in avans, dar nu stiu cat este de sanatos, a doua solutie este sa ceri un imprumut la prieteni, rude sau cunostinte dar cum toti au cheltuieli mari de sarbatori sunt cam slabe sanse sa gasesti sa imprumuti.

A treia solutie ar fi sa imprumuti de la o banca, dar pana iti aproba creditul trec sarbatoriule si nu mai ai nevoie de ei, in plus e nevoie de o intreaga hartogarie pentru dosarul de imprumut.

A 4-a solutie poate fi un credit de la Provident, acesta chiar daca are dobanda ceva mai mare este mai usor de obtinut, in cateva ore ai banii in mana si daca platesti rapid nici dobanda platita nu este prea mare, oricum mai mica decat la o casa de amanet.

De unde imprumut bani de sarbatori Provident

In plus  daca faci un credit la Provident in perioada 7 octombrie – 15 decembrie, poti castiga prin tragere la sorți, unul din cele 10 premii săptămânale a câte 1.500 de lei!

Asa obtii de la Provident bani în 48 de ore doar cu doua acte, ai rate fixe  garantate, si nu ai nevoie de giranți și garanții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.