De vanzare lapte de vaca proaspat la o ferma din Galati

Eu sunt adeptul produselor proaspete, direct de la ferma, produsele cumparate din magazin, trec prin diferite procese, prin care li se scoate grasimea si li se distrug anumite substante nutritive importante pentru sanatate, in plus e foarte posibil ca in procesul de fabricare sa fie introduse diferiti aditivi cu efecte „suprinzatoare” asupra sanatatii noastre.

Eu locuind in Galati am cautat o sursa de lapte de vaca proaspat cat mai aproape de casa, dar sa nu fie chiar in oras, am constatat cu suprindere ca mai sunt foarte putini crescatori de vaci in Galati care sa aiba grija sa ofere vacilor o alimentatie cat mai naturala, sa scoata vacile la pascut de primavara pana toamna si altele de genul asta, majoritatea tiu animalele acasa si le hranesc cu concentrate sau furaje cosite, nu proaspete.

lapte de vaca proaspat in galati

Uite asa se „fabrica” laptele

Daca si tu cauti o sursa de lapte proaspat de vaca de care sa fii sigur ca este sanatos, iti recomand o ferma de animale de la marginea Galatiului, are in gospodarie pe langa vaci si gaini, curci, pui si o livada mare cu pomi fructiferi, fructe. Asa ca daca te intereseaza poti cumpara de la ei lapte de vaca, de capra, oua si chiar fructe in sezon.

Ferma de capre din Galati este situata la iesirea din Galati spre Metro, undeva in spatele Petrom, mai multe detalii la telefon  0745.397.526

Va astept cu un feedback referitor la ferma

PS:  Eu va recomand sa va luati si copilul cu voi sa vada cum se mulge o vaca, sa vada de unde vine laptele si cum se „fabrica” laptele adevarat, natural.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.