Descopera Idea::credit card – un card de cumparaturi simplificat

Oricat de mult te-ai stradui sa economisesti si sa nu depasesti bugetul, la un moment dat iti vei dori sa faci o investitie mai mare. Un card de cumparaturi te ajuta sa nu ratezi nimic si sa nu amani lucrurile, pentru ca tu urasti sa faci asta. Daca inca e complicat sa intelegi conceptul, trebuie sa stii ca exista un mod simplu, rapid si transparent de obtinere a unui card de cumparaturi.

Solutia vine de la Idea::Bank, o banca de origine poloneza care ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii romani isi doresc in prezent: simplu, prompt, personal si transparent. Ofera produse si servicii atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking). Scopul lor e sa devina banca preferata a oamenilor cu idei. Pe scurt, vor sa ofere clientilor ceva nou, simplu, altfel.

card Idea Bank

Cardul de credit Idea::credit card. Un altfel de card de cumparaturi

Cardul de credit poate fi vazut ca o alternativa la creditul de nevoi personale. Indiferent cum decizi sa-l folosesti, pentru cumparaturi zilnice, in calatorii sau in situatii neprevazute, te poti baza pe Idea::credit card. Iti vei dori sa ai mereu in portofelul tau acest card de cumparaturi emis sub sigla MasterCard. Poti obtine pana la 50.000 lei si si nevoie de un singur document pentru a-l solicita daca ai venituri standard: cartea de identitate. La contul tau poti solicita emiterea a pana la trei carduri de credit suplimentare. Vei avea parte de multe avantaje de cost: comision retragere numerar de la orice ATM din lume: 0 lei; comision de emitere initiala card de cumparaturi principal/suplimentar: 0 lei; comision anual de administrare card principal/suplimentar: 0 lei, in primul an; dobanda curenta fixa: 25% pe an.

Exemplu de calcul: Pentru cardul de cumparaturi Idea::credit card, dobanda anuala efectiva (DAE) de 28%/an este calculata pe o perioada de 5 ani pentru o limita de credit in valoare de 5.367 lei, cu o dobanda de 25%/an, un comision de administare anuala card de 0 lei si comision de emitere initiala card de 0 lei. DAE a fost calculata in ipoteza in care limita de credit este retrasa integral de la ATM, dupa acordare.

Creditul de nevoi personale Idea::selfie. Simplificat, se ia cu un singur document!

Pentru cei ce au nevoie de o finantare mai mare decat cea acoperita de cardul de cumparaturi, exista Idea::selfie. Acest credit de nevoi personale a fost gandit astfel incat totul sa fie simplificat pentru clienti. Poti obtine pana la 90.000 lei si ai nevoie de un singur document pentru a aplica, actul de identitate, iar aprobarea se face in doar 24 de ore de la depunerea documentatiei de credit. In plus, ai dobanda avantajoasa, cu un DAE incepand de la 8,96%%, precum si costuri avantajoase si transparente: Comision de analiza: 250 lei; Dobanda calculata astfel: 6,9% + ROBOR la 3 luni; 0% comision de administrare credit si 0% comision de rambursare anticipata.

Exemplu de calcul: Pentru un credit in suma de 35.000 lei pe un termen de 5 ani, rata anuala a dobanzii variabile este de 8,23% (pentru ROBOR la 3 luni de 1,33%, valabil in data de 15.04.2015), rata lunara de 714 lei, suma totala de plata de 43.134 lei, DAE 8,96%%. *Oferta „1 singur document” este valabila pentru solicitantii salariati cu venituri standard.

Serviciul de internet banking Idea::iBank. Plati cu 3 click-uri.

Dezvoltarea noilor tehnologii de internet si digital banking ocupa un loc foarte important in serviciile oferite de Idea:: Bank. Orice produs Idea::Bank poate fi accesat prin serviciul de internet banking Idea::iBank, care iti permite sa faci operatiuni intra si inter-bancare diverse. Autentificarea este simpla si sigura: ai nevoie doar de telefonul mobil pentru a te loga. Design-ul prietenos si intuitiv face aplicatia Idea::iBank foarte usor de utilizat: faci tranzactii cu doar 3 click-uri. In plus, costurile si comisioanele sunt foarte avantajoase: 0 lei taxa de activare; 0 lei abonament lunar de utilizare (oferta valabila pana in data de 31.12.2015) si 50% discount la comisioanele pentru operatiuni prin Idea::iBank fata de tarifele practicate la ghiseu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.