despregazduire.ro solicita copie dupa CI si actele firmei

factura despregazduire.roM-am confruntat cu o situatie foarte ciudata saptamana asta, mi-am facut un cont la despregazduire.ro pe site pentru a imi putea comanda un pachet de hosting ieftin pentru un site mai micut, cand sa generez comanda am constatat ca nu pot modifica datele astfel incat sa imi factureze pe firma, se emite automat factura doar pe persoana fizica.

Datorita faptului ca eu lucrez pe firma am trimis un tiket la suport prin care i-am rugat sa imi modifice ei datele in cont de persoana juridica pentru a putea deconta factura.

Am primit un raspuns care ma uimit, mi sa cerut sa le trimit copie dupa C.I. si copii dupa actele firmei, nu mi sa intamplat nicio data pana acum sa mi se ceara copii dupa actele mele cand cumpar ceva de pe internet, mai ales ca valoarea facturii este modica, de doar 12 euro pe an.

Le-am cerut explicatii si mi-au spus ca sunt autorizati sa prelucreze date personale, dar nu inteleg de ce au nevoie de actele mele pentru o simpla factura, mi se pare dubios, suspectez ceva necurat, se pot face multe smecherii daca are actele tale in copie.

Le-am cerut explicatii pentru ce sunt necesare acele acte si nu am primit nici un raspuns. Ceea ce imi amplifica suspiciunea

Am servicii de hosting de sute de euro lunar la diferite firme de hosting, am server dedicat si nu mi sa cerut niciodata sa le trimit copii dupa actele mele.

Asa ca am decis ca este mai sigur sa renunt la colaborarea cu despregazduire.ro decat sa le dau copii dupa actele personale, e mai sigur asa, si sunt destule firme de hosting ce imi pot oferi servicii de calitate si nu imi cer aberatii.

Uite asa despregazduire.ro a mai pierdut o serie de clienti (nu voi recomanda nimanui sa cumpere de la ei si lucrez cu multi webmasteri) si pentru o tampenie.

Comments
  1. Axell

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.