Digi SMART CAM CI+ HD de la RDS

 Digi SMART CAM CI + HDAzi am primit o un email de la RDS-RCS ca imi vor da un si mie un SMART CAM pentru TV, si asa scap de supliciul de a avea doua telecomenzi pentru fiecare televizor (una a televizorului si una a decodorului), voi putea folosi doar o singura telecomanda.

Le-am cerut de mult timp asa ceva, le-am cerut acceptul sa imi cumpar eu un CAM si ei doar sa seteze sistemul sa imi accepte in retea CAM-ul cu SMART CARD-ul dar au zis ca nu se poate.

Sa vedem acum si ce calitate au aceste CAM, cum au instalat softul, spre sa nu am probleme cum am avut la unul din decodoare, au facut un update de soft si acum nu mai pot pastra programele in ordinea pe care o doresc, la fiecare inchidere si deschidere a decodorului imi rescaneaza toate programele si trece iar la ordinea impusa de RDS.

Acum cu acest CAM poti folosi toate functiile televizorului, de exemplu punere pe pauza a unui program si inregistrarea lui, acum vezi imaginea la calitatea pe care o poate da TV-ul i nu mai este limitata de calitatea decodorului. Schimbarea canalelor se va face doar din telecomanda televizorului, scapi si de ceva cabluri prin casa, si chiar reduci un pic consumul de energie, decodorul statea de obicei deschis continuu.

Atentie pentru a putea sa folosesti un DIGI Smart Cam CI+ HD, televizorul trebuie sa fie compatibil, verifica daca ai o fanta in lateralul TV-ul pentru CA (scrie slot CI+) sau cauta in manualul televizorului sau pe site-ul producatorului, daca televizorul ta u are slot CI+ si tuner DVB-C (ale mele au, au fost criterii cand le-am cumparat).

Pentru a instala CAM-ul si a identifica diferite erori ar trebui sa cistesti si manualul DIGI Smart Cam CI+ HD

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.