Fat, sick and nearly dead – un film documentar ce trebuie vazut

M-am uitat ieri si la partea a doua a documentarului ”Fat, sick and nearly dead” in care un tip isi rezolva problemele mari de sanatate si greutate ce au aparut in urma mancatului foarte nesanatos timp de ani de zile. Schimbare radicala e ca incepe sa manance doar hrana vie, sucuri de legume si fructe stoarse prin presare la rece si apoi ridica o intreaga comunitate care incepe sa isi schimbe stilul de viata si se vindeca de toate suferintele, bolile si mai ales aproape toti spun ca la doar cateva saptamani dupa ce au inceput schimbarea au renuntat la multe din medicamentele de care aveau nevoie pentru toate bolile lor.

Dincolo de asta, e un personaj, un fost sofer de camion, care in prima parte a documentarului are disperata nevoie de ajutor si reuseste la randul lui sa aplice metoda cu sucurile, slabeste, se vindeca si mai mult, isi gaseste o iubita cu care se casatoreste.

Insa nu era pregatit pentru asta si divorteaza, intrand intr-o depresie crunta. Singurul lui refugiu? Mancarea.

Omul poveste cu lacrimi in ochi cum a pus toata greutatea la loc si chiar mai mult. Cum e singur pentru ca ii este rusine sa se mai arate in lume. Primeste in continuu mesaje ca e un model si o inspiratie, in urma primului documentar, iar el a dat cu piciorul la tot.

film documentar Fat, sick and nearly dead

In aceasta parte a doua a documentarului omul spune ca tot ce are nevoie este un cuvant de incurajare si un sprijin al comunitatii ca sa poata sa o ia de la capat.

Urmarind povestea lui, imi dau seama ca iubirea, singuratatea si relatiile sunt un punct critic extrem de important in viata noastra, a tuturor.

Si de aceea, educatia pe tema asta este esentiala. Cu cat mai repede in viata, cu atat mai bine.

Povestea acestui om si drama lui, dezamagirea lui legata de o relatie si de incapacitatea de a fi fericit si implinit cu o femeie ( sau ma multe) , de ani zile, straduindu-se cat pot de bine sa inspire si sa educe baieti si barbati care au nevoie sa invete cum functioneaza atractia, seductia, relatiile si iubirea.

Cu cat rezolvi mai repede aspectele acestea de baza ale vietii si te eliberezi de frustrari, cu atat castigi mai mult timp si energie pentru a face lucruri extraordinare in viata.

Stiu ca baietii de mai sus au pielea tabacita de critici, comentatori si hateri in aceeasi masura in care primesc multumiri, aprecieri si recunostinta.

Ce vreau in postarea asta e sa subliniez cat de importanta este munca asta grea pe care o faceti voi si cu siguranta si altii, intr-un domeniu care e sursa de atat de multe emotii, frustrari, drame.

Articol preluat de pe pagina de facebook Pera Novacovici

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.