In Romania sunt din ce in ce mai multe reduceri

reduceriImi aduc aminte de o calatorie a mea in Napoli acum cativa ani, si am observat ca peste tot erau reduceri, mai ales ca preturile normale fara reduceri erau faorte piperate, dar  am putut sa gasesc produse foarte bune la reduceri spectaculoase, de exemplu am luat pentru sotia mea o pereche de cizme cu 12 Euro, redus de la 100 Euro. Atunci ma intrebam cand vor fi si in romania astfel de reduceri, si incetul cu incetul se pare ca moda reducerilor substantiale vine si la noi.

In Romania se vorbeste din ce in ce mai des despre reduceri. E adevarat, si la noi a patruns aceasta „febra” cu privire la achizitionarea de cupoane de reduceri si se pare ca romanii sunt din ce in ce mai interesati de reduceri. Marile magazine online din Romania ofera reduceri pentru ca mizeaza chiar pe aceasta nisa de cumparatori, acestia fiind foarte atrasi de mirajul cumparaturilor ieftine.

In general, romanii cumpara prin intermediul reducerilor puse la dispozitie, fie produse, fie servicii. Cele mai achizitionate produse sunt electronicele si electrocasnicele, insa la fel de bine merg si produsele din fashion, cum ar fi lenjeria intima sau hainele in general. Vouchere de reduceri sunt cumparate de asemenea si pentru diverse servicii, cum ar fi cele turistice sau cele de infrumusetare. De exemplu, compatriotii nostri sunt foarte, foarte interesati de reduceri la sejururi si calatorii, atat in tara, cat si in strainatate. Doamnele si domnisoarele folosesc cupoane de reducere pentru a-si satisface „nevoile” de a fi mereu frumoase: serviciile de infrumusetare sunt la mare cautare cand vine vorba de sexul frumos.

Bucuresti este orasul in care se vand mai mult de 90% dintre cupoanele de reduceri oferite la nivel national, bucurestenii dand dovada de un apetit semnificativ si de o deschidere foarte mare catre piata de reduceri online. Si in orasele mari precum Constanta, Timisoara, Iasi, Brasov, Sibiu, Cluj voucherele de reduceri se vand destul de bine, atat pentru produse cat si pentru servicii.

Cautan pe Internet site-uri care ofera atat vouchere de reduceri colective, cat si oferte de reducere ale marilor magazine online, am dat peste cel mai interesant dintre el si anume www.hallelujah.ro, site pe care vi-l recomandam sa-l utilizati cu cea mai mare incredere, pentru ca aveti oferte de reduceri „divine” din toate categoriile de interes posibile si imposibile, de la electronice, electrocasnice, haine dama, haine barbati, ceasuri, pana la flori, sejururi si calatorii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.