Noni organic, 100% natural

Noni OrganicPe continentele de unde este originar, Asia şi Australia, fructul de noni a fost utilizat de sute de ani pentru menţinerea sănătăţii, tinereţii şi pentru creşterea capacităţii de autovindecare a organismului. Pe lângă mineralele, antioxidanţii şi vitaminele din compoziţie, una dintre cele mai importante componente este proxeronina, care sprijină eficient funcţionarea celulelor, precum şi sistemele imunitar şi hormonal. 

Datorită efectului său de sprijinire a sănătăţii, fructul noni a devenit atât de popular în lumea noastră modernă, încât ca urmare a acestui interes tot mai crescut nu mai poate fi acoperit doar din natura neatinsă; este nevoie de suplimentarea producţiei de către om.

Pentru a satisface cererea tot mai crescută, unii agricultori încearcă să forţeze terenurile epuizate, în scopul creşterii producţiei, folosind pesticide agresive. Din acest motiv, nu ştim niciodată dacă alimentele pe care le consumăm sunt poluate sau nu. Însă producţiile organice, care aplică metode naturale, au devenit din ce în ce mai importante şi câştigă tot mai mult teren în ultima vreme.

Criteriile potrivit cărora agricultura este considerată organică sau „bio” diferă de la ţară la ţară, însă, fără excepţie, produsele trebuie să îndeplinească o serie de cerinţe stricte.

• În fermele organice, fructele şi legumele sunt plantate pe arii mai mici, manual, cu mai multă grijă şi cu ajutorul metodelor tradiţionale.

• Nu se folosesc îngrăşăminte comerciale sau pesticide şi, în plus, este interzisă utilizarea de  seminţe şi de alte organisme modificate genetic.

• Datorită utilizării substanţelor organice, fructele sunt mai gustoase şi mai hrănitoare, conţin mai mulţi nutrienţi (antioxidanţi, minerale), spre deosebire de cele provenite din agricultura industrială.

Fermele certificate Eco nu poluează mediul înconjurător.

Organic Noni este un supliment alimentar lichid care conţine suc de noni organic certificat, gustul său delicios datorându-se zmeurei organice certificate din compoziţie. În acest produs se combină puritatea trecutului şi a prezentului; noi îmbuteliem noni ce provine de la ferme ecologice, folosind metode sterile, moderne.

Compania CaliVita se străduieşte să folosească doar materii prime de o calitate excelentă. Polinesian Noni provine din natura neatinsă, pe când Organic Noni, de la o fermă ecologică certificată.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.