PariuriX.com, cel mai bun site de pariuri online in Romania, te invata cum sa joci pentru a castiga

Pariurile sunt un joc de noroc in care se poate castiga bine, dar se si pierde mult si din pacate romanii nu par sa stie sa foloseasca toate informatiile in avantajul lor. Asa ca de multe ori ei se afla de partea celor care mai mult pierd bani decat castiga. De aceea exista si credinta ca agentiile de pariuri sunt facute pentru a-i desparti pe jucatori de banii lor. Insa acestea au mai mult de castigat atunci cand sunt inregistrate succese, deci interestul lor este sa se castige, cel putin din cand in cand.

Acestea fiind spuse, de ce sa nu te afli printre cei care reusesc sa castige, poate nu mult, dar suficient incat sa faca jocul sa merite jucat. Tie-e teama ca de unul singur nu ai sa reusesti? Nu este nicio problema, pentru ca traim in timpurile Internetului si mereu se gasesc diferite moduri prin care te poti ajuta singur. Iar unul dintre ele este PariuriX.com, cel mai bun site de pariuri online in Romania.>

O comunitate care iti sta mereu la dispozitie

PariuriX este o comunitate formata din pariori cu experienta, dar si novici care abia acum invata regulile jocului. Este un spatiu de discutii in care toata lumea este admisa si fiecare are ceva de invatat de la altii. Asadar, noii pariori, dar si cei mai vechi, care inca nu au ajuns pe site sunt primiti cu bratele deschise si cu multe avantaje. La sectiunea forum se vorbeste despre o varietate de jocuri de noroc, iar pariurile offline sunt la fel de prezenta precum cele online, chiar daca se pune accentul pe categoria din urma.

Ponturi in fiecare etapa, din mai multe campionate de fotbal

Unele sondaje din domeniu arata ca romanii nu prea folosesc nicio strategie atunci cand isi doresc sa parieze, lucru care nu este cel mai indicat. De asemenea, foarte putini apeleaza la ponturi. Daca in cazul celor platite este de inteles, ponturile gratuite ar trebui sa fie folosite la maxim. PariuriX ofera in fiecare zi ponturi pentru meciurile de fotbal, dar nu doar pentru ele, si fiecare poate alege daca le urmeaza sau nu. Cert este faptul ca mai bine de jumatate dintre ele se dovedesc a fi corecte. Asta pentru ca nu vorbim doar despre niste rezultate simple, ci si despre combinatii ceva mai compleze, pariuri pe goluri sau rezultate pe reprize, care au mai mari sanse sa se si intample. Si nici nu trebuie sa iti fie rusine sa folosesti ponturile oferite de specialisti, pentru ca ele sunt pentru tine si pentru a-ti creste sansele de a castiga o suma de bani care sa te multumeasca.

Analize pentru cele mai importante evenimente sportive

Pentru a convinge si mai mult de faptul ca ponturile lor sunt unele valoroase si de un real ajutor, specialistii de la PariuriX ofera celor care intra pe site si analize detaliate pentru meciurile importante care se petrec in week-end sau in timpul sapatamanii. Este acoperit fiecare meci din Liga 1, dar si cele din campionatele puternice ale Europei sau din Cupele Europene, asa ca orice fan al fotbalului de calitate poate sa profite (in fiecare zi se disputa un numar enorm de meciuri, asa ca este imposibil sa fie acoperite chiar toate ligile din tara sau din Europa). Si pentru cei care cred ca doar fotbalul este privilegiat, alte sporturi apar si ele in analize, in special cele de peste ocean, care se pare ca sunt extrem de populare la pariuri si la noi, o tara unde basket-ul, hockey-ul si mai ales fotbalul american nu sunt practicate pe scara chiar atat de larga, nu la fel cum este fotbalul.

Biletul zilei

Biletul zilei este un alt mod in care cei cu experienta mai mare isi pot impartasi alegerile si pentru cei care se pricep mai putin si abia incep sa deprinda cum functioneaza pariurile. Si aici insa depinde de jucator daca decide sau nu sa parieze pe aceleasi meciuri sau daca o face in aceleasi moduri. Daca la ponturi, sfaturile vin de la niste experti care analizeaza atent fiecare detaliu, biletul zilei este oferit de jucatori, fara prea mult explicatii. In plus, acesta poate sa constea si intr-un joc combinat, in care cotele se inmultesc.

Insa nu doar cei care isi doresc sfaturi au de castigat de aici, ci si cei care le ofera. In fiecare zi se realizeaza si o tombola cu biletele postate, iar castigatorul este premiat de agentiile de pariuri cu care lucreaza PariuriX. Asadar, sistemul este unul avantajos pentru toata lumea, iar totul este gratuit.

fototapet copii

Informatii utile pentru incepatori si nu numai

Dificultatile legale prin care au trecut pariurile online nu au fost inca uitate si de aceea PariuriX considera ca este bine ca toti pariorii sa faca asta in mod legal si in cunostinta de cauza. De aceea, acestia analizeaza fiecare agentie si prezinta plusuri si minusuri. Unele au cote mai bune, altele recupereaza printr-un site foarte bine pus la punct sau prin aplicatii de mobil si tableta. Este luata in considerare si popularitatea si in acest mod pot sa fie realizate si niste recomandari catre cele mai bune case de pariuri din Romania.

Daca astfel de articole sunt pentru toata lumea, novicii au si ei de castigat pentru ca pe site sunt postate foarte multe detalii despre modul in care ar trebui sa se parieze, detalii despre cote sau tipuri de pariuri. Si cei care vor sa afle mai multe despre domeniu sunt bineveniti, mai ales se incearca formarea unei viziuni complete, atat cu avantajele cat si cu dezavantajele aferente.

Un mod de a castiga mai usor

Un avantaj foarte mare al pariurilor online este acela ca bonusurile sunt mai bune aici decat in offline, unde ele sunt foarte greu de atins si facute mai mult pentru a atrage cat mai multe bilete plasate, insa fara prea mari sanse de castig. In online insa agentiile ofera bonusuri la inscriere si chiar si la utilizarea aplicatiilor pentru mobil, iar acestea nu sunt in functie de cat joci, ele fiind oferite pentru toata lumea.

Mai mult decat atat, daca alegi sa iti deschizi cont pe un astfel de site si o faci pornind de la un link de pe PariuriX.com, bonusul poate sa devina chiar duplu. Cel mai comun bonus oferit de aceste agentii de pariuri online recomandate de comunitatea pariorilor din Romania constau in sume de bani (procentaje din sumele de deschidere) care pot sa fie investite intr-un pariu fara risc, iar acestea pot sa fie si rulate de cateva ori. Cu alte cuvinte, nu risti sa pierzi niciun ban din cei proprii, ba chiar poti castiga sume importante cu ajutorul bonusului oferit de agentie.

Pariurile online pot sa fie o idee foarte buna, mai ales daca jucate asa cum ar trebui, adica dupa o strategie indelung gandita si dupa ce sunt vizionate cateva meciuri si studiate un pic echipele. Daca nu se poate, atunci a doua cea mai buna solutie este sa fie urmarite pronosticurile si ponturile specialistilor. Oricare ar fi insa situatia, sa te astepti ca vei castiga din prima si ca te vei imbogati la pariuri nu sunt idei prea bune si chiar comunitatile, asa cum este PariuriX.com, atrag atentia asupra acestui lucru. Dependenta este reala, la fel si dezamagirile si acestea sunt aspecte impotriva carora trebuie sa se lucreze mult.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.