Patru parfumuri masculine adorate de publicul cosmopolit

Interesant este faptul ca barbatii nu sunt considerati in mediul citadin drept „consumatori impatimiti” ai segmentului de infrumusetare si totusi, brandurile renumite pe plan international nu isi dezmint popularitatea si aleg sa dea curs initiativelor olfactive destinate publicului masculin. Astfel, majoritatea caselor de moda se individualizeaza, la un moment dat, prin intermediul lansarilor fastuoase de parfumuri, cele destinate barbatilor fiind insotite de aceeasi campanie extinsa de marketing care se evidentiaza si in sectorul feminin. Consecinta? Mitul conform caruia barbatii nu sunt nici pe departe la fel de interesati de aromele pe care le infatiseaza zilnic devine unul nefondat, fals, intr-o antiteza completa cu strategia marilor case de moda. Iar ca in orice alt domeniu, exista acele „capodopere incontestabile”, a caror valoare si logevitate pe piata reprezinta puncte importante de reper pentru persoanele care doresc sa investeasca pentru prima data o suma consistenta intr-o compozitie multifatetata.

Thierry Mugler A* Men – un spirit avangardist

Un sprijin aromatic adorat de publicul masculin cosmopolit care ii intelege pe deplin farmecul aparte. Persistenta si multitudinea reformularilor aromatice prezente pe piata de specialitate sunt cele doua trasaturi care ii ofera privilegiul unui statut aparte, „A* Men” fiind considerat de multi barbati cea mai apriga si atragatoare aroma masculina creata vreodata. Asadar, vorbim despre un parfum popular care nu va parasi prea curand scena selectiva a parfumurilor de calitate, locul sau in acel top parfumuri barbati fiind unul innascut, intangibil.

Gucci by Gucci – simplu, dar misterios

Rafinamentul olfactiv isi regaseste expresia fina in compozitia densa a parfumului „Gucci by Gucci” – un insemn contemporan al masculinitatii celebrat prin intermediul notelor contrastante de bergamota, tutun exclusivist, patchouli ademenitor si iasomie purificatoare. Daca doriti sa va definiti postura eleganta in cele mai mici detalii, parfumul este acela care poate face diferenta intr-un mediu cotidian tot mai omogen, lipsit de originalitate.

„He Wood” si al sau ambalaj emblematic din lemn

Diviziunile aromatice ale acestui parfum reusesc sa impresioneze barbatii cu preferinte diversificate, indiferent daca in mod obisnuit ei sunt captivati de efemeritatea notelor citrice, de senzualitatea celor florale sau de proeminenta accentelor orientale, usor condimentate. „He Wood” de la Dsquared ramane o esenta de referinta pentru barbatii moderni cu o atitudine proactiva ce isi doresc sa atraga privirile afirmative ale celor din jur!

Rochas Rochas Man – un dans oriental sugestiv si captivant

O esenta care nu va poate lasa indiferenti prin intermediul compozitiei sale dense, apretate in incipit de nuante verzi cristaline. Intreg peisajul aromatic se stinge sub un voal calduros de mocca, vanilie pudrata, ambra misterioasa si iasomie ametitoare. Astfel, dumneavoastra va veti bucura de un accesoriu inedit, cu o proiectie senzoriala dificil de egalat. Notele de baza inchid suav lista ingredientelor, inconjurand-o cu valuri spumoase de santal si cedru.

Bineinteles, aceia dintre dumneavoastra care nu si-au regasit jumatatea olfactiva in randurile anterioare se pot lasa prada altor arome populare, „Guerlain For Men”, „La Nuit de L’Homme” de la YSL sau „Chanel Allure Sport” reprezentand o tripleta semnificativa pentru industria parfumurilor de specialitate, alaturi de popularele „One Million” – Paco Rabanne si „Black Code” – Giorgio Armani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.