Pe litoral la Mamaia sau in Bulgaria?

Litoral Mamaia sau BulgariaO vorbă bătrânească spune că iarna îţi faci car şi vara, sania. Aşa că de ce să nu te gândeşti de pe acum unde să îţi petreci concediul de vară? Mai ales că majoritatea agenţiiilor de turism din ţară anunţă reduceri de până la 30% pentru early booking.
În topul ofertelor agenţiilor de turism, se află şi în acest an oferte litoral Bulgaria. Asta pentru că Bulgaria devine din ce în ce mai interesantă ca destinaţie de vacanţă. De altfel, în ultima perioada, Bulgaria este luată în calcul şi ca o opţiune pentru petrecerea unui sejur scurt, de weekend. Mulţi turişi se întreabă de ce să aleagă din paleta de oferte litoral Bulgaria în condiţiile în care marea, nisipul, clima şi tremperaturile sunt aceleaşi ca la noi. La această întrebare, agenţii de turism răspund că diferă opţiunea pentru cazare deoarece ofertele pe litoralul de la vecini sunt mai mult decât convenabile, astfel, pentru o cazarea la un hotel de 4 stele, tariful este de 40‐45 de euro de persoană pe zi all inclusive, iar avantajul este că se simt cu adevărat în vacanţă, iar pentru o vacanţă achitată din timp, au şi o reducere de până la 20%.

Totuşi, agenţii nu au exlus o gamă largă de programe pentru litoralul românesc, cu precădere de oferte Mamaia, o staţiune într-­o dezvoltare permanentă, foarte dinamică, în ultimii ani investitorii construind hoteluri noi, complexe rezidenţiale, restaurante sau complexe de magazine. Iar Mamaia îşi păstrează farmecul în fiecare an: palmieri, Telegondola, autobuze supraetajate, Aqua Magic, fântâni arteziene. Încă de pe acum, pe site-­urile agenţiilor de turism au apărut oferte Mamaia. Nu greşiţi dacă vă rezervaţi din timp sejurul, agenţiile propunând reduceri de până la 30% pentru early booking.

Spre exemplu, dacă alegi din oferte Mamaia, la un hotel de 4 stele, vei plăti pentru un sejur de şase nopţi în iulie de la 1300 de lei, mic dejun plus cină, dacă vei achita până la 31 martie. Dacă alegi din oferte Bulgaria, în Albena, pentru acelaşi confort de patru stele, vei plăti 329 de euro, la care ase aplică o reducere de 15% cu achitare până la 30 martie. Tariful este de persoană, şapte nopţi cu ultra all inluclusive, sejur la începutul lunii iulie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.