Presedintele Klaus Iohannis este un las

Sincer nu stiu sa cred despre Presedintele Klaus Iohannis, este un las sau detesta idealul romanilor de a se uni intr-un stat puternic.

Am constatat ca ieri, cand au venit tinerii din Republica Moldova la Palatul Cotroceni al nostru viteaz neamt a fugit  la Sibiu, si nu cred ca ciorba de sibiu era atat de importanta astfel incat vizita la Sibiu sa nu poata fi amanata, iar scuza cu vizita in Portugalia nu prea sta in picioare mai ales ca a plecat cu avionul de la Sibiu cu cateva ore dupa ce Fratii Nostri Moldoveni au ajuns la Palatul Cotroceni.

Fratii din Basarabia in Sala Unirii de la Palatul Cotroceni

Manifestarea de ieri era cunoscuta de mult timp, asa ca nu sunt nici un fel de motive pentru care nu putea fi prevazuta in program, pentru Iohannis este mai importanta o vizita in Portugalia decat Unirea Romanilor.

Eu cred ca sunt ambele variante, ii este frica de ceea ce ar spune Putin, dar nici nu isi doreste ca Romania sa devina un stat puternic in UE.

Observ cu amaraciuni ca politicienilor romani le este mai frica de Putin decat de romanii ce pe care se lauda ca ii reprezinta, oare de ce? De ce prefera sa faca ceva ce este in defavoarea romanilor decat ceva ce este in defavoarea Rusiei?

Manifestatie unirea Romaniei cu Moldova

Pana acum nu am vazut sa existe opozitie in privinta unirii intre Romania si Moldova, am vazut asta atunci cand a declarat Basescu ca urmatorul Proiect de Tara este Unirea.

Ambele state ar avea de castigat din aceasta unire, chiar daca actuala Romanie ar avea ceva costuri prin aceasta unire, cheltuieli mai mari cu plata bugetarilor din Modova, cresterea pensiilor, etc, dar ar avea si de castigat, in curand va fi in lume o mare criza alimentara, iar prin unirea resurselor Romania Mare va deveni o adevarata sursa de allimente ce se vor vinde cu pret mare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.