Program de contabilitate in partida simpla pentru platitori de TVA

program contabilitate partida simplaM-am hotarat sa imi cumpar pentru intreprinderea individuala un program de contabilitate in partida simpla si care sa fie bun si pentru cei care sunt platitori de TVA. Ma apuc si caut pe google, gasesc destule firme care vand soft de contabilitate in partida simpla. 

Ce ma surprins la mare parte din aceste site-uri este ca nu ofereau informatii explicite despre faptul daca soft-ul lor stia sa lucreaza si cu acele intreprinderi individuale (PFA, ONG, AF) care sunt platitoare de TVA sau doar cu cele ce sunt neplatitoare de TVA.

Zic si eu ca nu este o problema si ma apuc sa dau telefoane ca sa ma lamuresc si eu si sa iau o decizie sa cumpar acel program de contabilitate in partida simpla de care am nevoie. Si data asta am alta surpriza, nici una din firmele la care am sunat nu mi-au raspuns la telefon, si era ora 10 ziua, o ora la care si cel din ultima puturos ar trebui sa fie treaz si am sunat si pe numarul de mobil, presupunand ca erau pe teren.

Dupa o ora ma suna si pe mine inapoi unul dintre cei pe care i-am sunat, si drept urmare o sa cumpar de la el acel program de contabilitate in partida simpla de care am nevoie, pentru ca are si optiunile specifice pentru platitorii de TVA.

Si aceasta firma are mari probleme cu site-ul pentru ca pe site-ul lor nu gasesti decat foarte greu informatii despre ce stie sa faca acel soft, si eu nu sunt un ageamiu in utilizarea internetului.

Oare cum se asteapta aceste firme de soft sa creasca vanzarile daca nu stiu sa raspunda celor mai simple si primelor cereri de informatii din partea potentialilor clienti.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.