Reduceri Black Friday la Calculatoare, Monitoare si laptop-uri SH sau refurbished

Daca vrei un computer sau un laptop cat mai ieftin ar trebui sa ai in vedere si posibilitatea de a cumpara un calculator cu monitor second hand si reconditionat sau unul refurbished. De multe ori electronicele refurbished sunt la fel de performante si chiar mai fiabile decat cele noi din Romania, sunt facute de firme de renume pentru vest unde cerintele de calitate sunt mai mari.

In cursa reducerilor Black Friday s-au inscris mai multe magazine IT ce vand computere si accesorii SH sau refurbished, asa ca acum ai sanse sa cumperi un computer sau laptop la mana a doua la mai putin din jumatate de pret.

PcMadd.ro este unul dintre cei mai importanti vanzatori de calculatoare, leptopuri, imprimante, servere si monitoare refurbished  sau second hand reconditionate. Eu am luat in trecut cateva calculatoare si monitoare de la ei si totul a fost OK. PcMadd.ro au anuntat si ei reduceri de Black Friday pentru foarte multe produse. Vezi oferta cu preturi reduse aici

reduceri black Friday calculatoare second handInterLink.ro va reduce preturile cu pana la 50% in weekend-ul  Black Friday 29.11-1.12, dar deoarece unele magazine online incep reducerile de preturi in 22.11 o sa organizeze si in weekend-ul 22-24.11 un black friday WarmUP, cu reduceri de minim 15%. Aici gasiti calculatoare, monitoare, imprimante si laptopuri la second hand sau noi.

Vezi oferta InterLink.ro

Mai au reduceri si promotii in aceasta perioada CITgrup.ropc-shop.roevocomputers.ro  si abdcomputer.ro

Okazii.ro este locul unde poti gasi cele mai multe repere pentur computere SH sau refurbished, unii din cei care vnad acolo vor avea si reduceri de Black Friday. Vezi oferta aici

Vezi cele mai noi oferte pe Reduceri black friday Romania,  nu rata cele mai importante reduceri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.