Rhodiolin de la Calivita

rhodiolinOdata cu aparitia zvonurilor conform carora companiile de medicamente ar subdoza voit unele medicamente, tot mai multi oameni s-au reorientat pentru rezolvarea micilor probleme de sanatate, spre leacuri naturiste. Astfel plafarurile au fost asaltate de cereri de tinctura de Branca Ursului, de siropuri pe baza de Noni; ba chiar mai nou, un numar destul mare de oameni a cerut/intrebat de produse naturiste pe baza de Rhodiola Rosea, care este o planta folosita in medicina naturista de sute de ani, dar care din pacate, este creste sau/si se gaseste doar in zonele de munte.

In Romania, singura firma care comercializeaza produse pe baza de Rhodiola Rosea este Calivita, care pune la dispozitia clientilor sai un supliment numit Rhodiolin, supliment nutritiv naturist menit sa reduca efectele stresului asupra inimii sau general vorbind, asupra intregului organism.

Totodata, la fel ca si Branca Ursului, Rhodiolin ajuta la imbunatatirea potentei sexuale (indeosebi la barbatii trecuti de 40 de ani), stimuland atat testicolele sa produca testosteron, dar si glanda pituitata –atat la femei cat si la barbati- responsabila pentru secretia hormonului de crestere.

Mai nou, dar asta inca nu este un tratament omologat inca, multi specialisti in medicina naturista recomanda femeilor care au probleme cu sarcina sa ia Rhodiolin, intrucat acesta stimuleaza si gonadele, regland astfel cursul normal al sarcinii. Sigur, nu este un tratament medical si probabil ca va fi dusa o lupta apriga pana cand o astfel de practica va intra in manualele medicale, dar e bine de stiut ca unoeri, astfel de plante pot asigura bunul mers al vietii si dezvoltarea umana normala.

Rhodiolin poate fi cumparat de pe http://www.calivitadoviro.ro/

Totusi, cei ce cumpara Rhodiolin de la Calivita, il achizitioneaza mai mult pentru faptul ca ajuta foarte mult la combaterea stresului, avand deci, un rol foarte important (antioxidant) in mentinerea sanatatii psihice si fizice a corpului uman.

Comments
  1. daj cornelia
  2. Iulia
    • Simbol

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.