Tu te joci pe internet?

Nu, nu ma refer doar la facebook, ca stiu ca extrem de multe persoane iubesc facebook doar pentru jocurile lor, si intra zilnic de cateva zeci de ori pentru a vedea ce mai face jocul preferat. Aici ma refer la joculetele cu rol de destresare care sunt jucate atunci cand suntem stresati sau doar cand vrem sa treaca timpul mai repede, asta fara sa conteze ca suntem la servici sau acasa.

Pe mine unul ma pasioneaza extrem de mult jocurile cu masini, din aceasta categorie preferatele mele sunt jocuri de condus. Nu am un calculator care sa-mi permita sa joc ultimele tipuri de jocuri precum NFS sau altele, dar nici nu ma atrag aceste jocuri, mie imi plac cele rapide si „fara obligatii”.

Pe langa jocurile simple de condus imi mai plac si jocuri cu masini tunate, asta deoarece am o pasiune ascunsa pentru masinile tunate, si asa ma pot juca facand tuning pe diferite masini fara a cheltui timp si a nu pierde foarte mult timp, iar daca nu imi place modelul ce mi-a iesit este foarte simplu sa o iau de la capat.

Acum sa va zic si un secret, de ceva timp mi-am dat seama ca parcarile nu fac parte din indeletnicirile mele de sofer, cu toate ca atunci cand conduc nu am probleme, dar cand vine vorba de parcari parca pica cerul pe mine. Am o teama pe care sincer nu prea o inteleg, asa mai nou am inceput sa ma antrenez la parcari jucand jocuri cu parcari. Astfel sper eu o sa-mi perfectionez modul de a parca si sper ca intre timp sa imi treaca si teama de o am. Mai ales ca in timp ce joc nu am cum sa stric ceva… poate doar tastatura de nervi.

Lasa si tu un comentariu si spune ce jocuri iti plac.

Comments
  1. Mihai

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.